motaleat90noori.blogfa.com motaleat90noori.blogfa.com

motaleat90noori.blogfa.com

؟

؟ -

http://motaleat90noori.blogfa.com/

WEBSITE DETAILS
SEO
PAGES
SIMILAR SITES

TRAFFIC RANK FOR MOTALEAT90NOORI.BLOGFA.COM

TODAY'S RATING

>1,000,000

TRAFFIC RANK - AVERAGE PER MONTH

BEST MONTH

December

AVERAGE PER DAY Of THE WEEK

HIGHEST TRAFFIC ON

Saturday

TRAFFIC BY CITY

CUSTOMER REVIEWS

Average Rating: 3.4 out of 5 with 9 reviews
5 star
2
4 star
2
3 star
4
2 star
0
1 star
1

Hey there! Start your review of motaleat90noori.blogfa.com

AVERAGE USER RATING

Write a Review

WEBSITE PREVIEW

Desktop Preview Tablet Preview Mobile Preview

LOAD TIME

1.5 seconds

FAVICON PREVIEW

  • motaleat90noori.blogfa.com

    16x16

CONTACTS AT MOTALEAT90NOORI.BLOGFA.COM

Login

TO VIEW CONTACTS

Remove Contacts

FOR PRIVACY ISSUES

CONTENT

SCORE

6.2

PAGE TITLE
؟ | motaleat90noori.blogfa.com Reviews
<META>
DESCRIPTION
؟ -
<META>
KEYWORDS
1 ؟
2 motaleat90noori
3 Blog
4 Weblog
5 Persian
6 Iran
7 Iranian
8 Farsi
9 Weblogs
10 Blogs
CONTENT
Page content here
KEYWORDS ON
PAGE
ها و ايدئولوژي,كنند,بيشتر ديالكتيكي مي,كوشيد نظريه,دهند و جهت,گيري,هژموني را مي,هژموني مجموعه,اي از ايده,ها ی گروه,هاي غالب مي,كوشند موافقت گروه,هژمونی,سلطه ی,توسط halala noori,ماكس,وبر همچون مارکس،,ديدي,منفي,عقلاني,جامعة,مدرن,نگرد,ازنظر,سرانجام,حاكميت
SERVER
Microsoft-IIS/8.5
POWERED BY
ASP.NET
CONTENT-TYPE
utf-8
GOOGLE PREVIEW

؟ | motaleat90noori.blogfa.com Reviews

https://motaleat90noori.blogfa.com

؟ -

INTERNAL PAGES

motaleat90noori.blogfa.com motaleat90noori.blogfa.com
1

؟ - مکتب فرانکفورت در یک نگاه

http://www.motaleat90noori.blogfa.com/post-11.aspx

مکتب فرانکفورت در یک نگاه. محور اصلی انديشه و آراي مكتب فرانكفورت در مفهوم نظريه انتقادي نمایان میشود كه معطوف به بررسي، مطالعه و تجزيه و تحليل و تبيين جنبههايي از واقعيت اجتماعي است كه ماركس و پيروان ارتدكس وي، آنها را ناديده گرفته يا به آنها بيتوجهي كردهاند. اساس اين نظريه را همين نقد اعتقادات پوزيتويسم تشكيل ميدهد كه معتقد است كاملترين يا تنها شكل شناخت توصيف پديدههاي حسي و تجربي است و هرگونه شناخت مبتني بر تجربه حسي و هرگونه پژوهش اصيل نيز مبتني بر توصيف واقعيات تجربي ميباشد. آنها درنقد این نظریه.

2

؟ - با تشکر از هادی آقا جان زاده

http://www.motaleat90noori.blogfa.com/tag/با-تشکر-از-هادی-آقا-جان-زاده

لوکاچ و بتی به نام عقلانیت مدرن. لوکاچ در کتاب تاریخ و آگاهی طبقاتی از عقلانیت مدرن حرف میزند ، به این معنی که عقلانیت مدرن کلیت نظام اجتماعی را به اجزای ریزی تجزیه میکند،. اجزای ریزی مثل فن آوری، نظام حقوقی ، نظام آموزشی و.،این کار به تخصصی شدن هرچه بیشتر مشاغل و حیطه های کار افراد می انجامد ، این حیطه ها آنچنان تخصصی میشوند که افراد عادی قابلیت درک و مداخله در آن را ندارند، ولی این سیستم تخصصی شده باعث میشود که افراد جامعه. عقلانیت مدرن و به خصوص پوزیتیویسم هیچ وقت درباره حقانیت خود شک نمی کند پس این.

3

؟

http://www.motaleat90noori.blogfa.com/archive.aspx

4

؟ - از نظریات انتقادی تا مطالعات پسا استعماری

http://www.motaleat90noori.blogfa.com/post-12.aspx

از نظریات انتقادی تا مطالعات پسا استعماری. اگر توسعه ی جامعه شناسی را به عنوان یک جریان بپذیریم ، محور اساسی این جریان فرهنگ خواهد بود ، تصور این جریان ابعادی از نظریه ها و سنت های جامعه شناسی را. برجسته می سازد که پیشتر به انزوا رانده شده ویا بسیار کمرنگ بوده اند ، آنچنان که قلمرو جامعه شناسی میدان نبرد دو گروه حامی نظری فلسفی فرهنگ و گروه کم توجه به آن بوده است . البته این به معنای عدم حضور جلوه های فرهنگ در سایر شاخه های علوم انسانی ، مانند. تا ستودن آن توسط هوگارت ، ویلیامز ، هال و فیسک رخ داده است .

5

؟

http://www.motaleat90noori.blogfa.com/9012.aspx

مروری بر کتاب گفتاری دررهایی اثر هربرت مارکوزه. هربرت مارکوزه فیلسوف وجامعه شناسی آلمانی واز اعضای اصلی مکتب. فرانکفورت در خانواده ه ای یهودی در آلمان به دنیا آمد و در طول جنگ جهانی اول در ارتش آلمان خدمت کرد . اوسپس عضو شورای سربازانی بود که در قیام ناکام سوسیالیست های اسپارتاکست شرکت داشت بعد از کامل کردن تز دکترای تخصصی خود در دانشگاه فرایبورگ در سال 1922 با موضوع رمان آلمانی ، به برلین باز گشت و به کار انتشارات پرداخت . خانواده و سیاست رسوم ، قرار گرفت. گفتاری در رهایی " یکی از نوشتارهای " هربرت مارک...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 14 MORE

TOTAL PAGES IN THIS WEBSITE

19

LINKS TO THIS WEBSITE

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه - قدرت/خلاقيت

http://www.sonas.blogfa.com/post-23.aspx

علي رغم استفاده الياس و فوكو از مفاهيم متفاوت ،هسته مركزي استدلال هر دو براي توصيف جامعه معاصر برقسمتي از تبارشناسي اخلاق نیچه استوار است كه جامعه ی داراي قدرت بيشتر را جامعه اي با خشونت فيزيكي كمتر و مداراي بيشتر مي داند. فوكو با شرح سيستم انضباط مدرن ،نقش آموزش به عنوان مكانيزم دروني سازي كنترل ،و الياس به وسیله ی استفاده از مفهوم كنترل نفس ،سوژه ی معاصر را سوژه اي خود كنترل گر مي دانند. سوالي كه مطرح مي شود اين است كه آيا سوژه ی خود كنترلگر از خلاقيت كمتر و به طريق اولي از آزادي كمتري برخوردار است؟

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه - خطاب!

http://www.sonas.blogfa.com/post-14.aspx

شجره نامه ات را. برگ به برگ خواندم. از هیچ خاربوته ای. اصیل تر نبوده باشی. چرا فکر می کنی. باید از چتر تو بپرسد؟ پیش از مکیدن خاک. از تیشه ی تو. باغ را که پشت قباله ی تو نینداخته اند. نوشته شده در یکشنبه ۱۳۹۰/۱۰/۱۸ساعت 19:57 توسط سونا حنیفی. وقتی ما همه یک نوع می اندیشیم، هیچ یک از ما نمی اندیشد. (والتر لیپمن). در تقلای رهایی/عطا محامد. پایگاه نشریات الکترونیکی دانشگاه تهران. مطالعات رسانه/حمید رضا نعمت الهی. از جامعه ای که نمی شناسم/محبوبه سربی. واژه / نادر نصیری.

citizenkane.blogfa.com citizenkane.blogfa.com

همشهری کین

http://citizenkane.blogfa.com/9009.aspx

فوکو در مواجهه با کانت: بازگشت انتقادی به سرچشمه های مدرنیته! کانت به پایان می رسد. تحلیل رابطه ی فوکو با کانت، نه تنها ما را به مجادله ی نظری فوکو و هابرماس می کشاند، بل وضعیتی را که طی آن فوکو دست از برخی مواضع نظری پیشین خود در دهه ی 1960 می کشد، روشن می سازد. فوکو، اکنون نماینده ی اندیشمندان ویرانگری است که می کوشند مناسبت کنونی حال حاضر خود را در حکم وارثان مشروع نقد کانتی به چنگ آورند. بشر و نشانگر گرایش همیشگی. این کانت متفاوت، در عین حال کانتی تاریخمند نیز هست. فوکو ادعا می کند که کانت نیز، ر...

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه - تغییر در طرحی ناخودآگاه

http://www.sonas.blogfa.com/post-16.aspx

تغییر در طرحی ناخودآگاه. برای توضیح روند تغییر و تحول فرهنگ ،نیازمند بررسی مختصر. رویکردهای گوناگون به مقوله ی فرهنگ و "فرهنگ گرایی"های متفاوت هستیم. برخی از نظریه پردازان. کلیتی یکپارچه و عام است که دارای ویژگی های قابل طبقه بندی و الگومند است و می توان با تحلیل آن، به قوانینی عام دست یافت. در مقابل گروهی فرهنگ را امری خاص می پندارند و در نتیجه ،واژه ی فرهنگ را به شکل جمع (فرهنگها) به کار برده و عناصر آن را تنها در کلیت خود و نسبت به منطق درونی خود به شکل جداگانه قابل بررسی می دانند. واژه / نادر نصیری.

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه - عقلانیت و موسیقی

http://www.sonas.blogfa.com/post-18.aspx

وبر در میان کلاسیکها بیشترین توجه را به هنر در غرب و به ویژه موسیقی دارد.او در رساله ای با عنوان مبانی عقلانی و اجتماعی موسیقی. در اندیشه ی وبر،بهره گیری از عقلانیت فرایندی است که در جریان آن همه ی حوزه های زندگی اجتماعی به نحو فزاینده ای حول محور محاسبات و ملاحظات ابزار-هدف شکل می گیرند و نظام می یابند. به گمان نیچه تنها راه گریز از سرخوردگی که وبر در جهان مدرن به آن اشاره می کند، توسل به پندارهایی است که به زندگی استمرار می بخشند . نوشته شده در جمعه ۱۳۹۰/۱۲/۱۲ساعت 14:1 توسط سونا حنیفی. واژه / نادر نصیری.

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه - سوژه در بستری ساختارگرایانه

http://www.sonas.blogfa.com/post-22.aspx

سوژه در بستری ساختارگرایانه. صورت بندی و مفهوم پردازی آلتوسر از ایدئولوژی و ساختار و نحوه ی عملکرد آن در جوامع معاصر،تاثیر قابل ملاحظه ای بر نظریه پردازی معاصر داشته است. نظریه ی آلتوسر در ارتباط با ایدئولوژی از درک او از رابطه ی دولت و سوژه ها منتج شد. هر چند وحدت و هماهنگی میان ساز و برگ دولت و دستگاههای ایدئولوژیک دولت و از سویی دیگر وحدت میان خود اجزای گوناگون دستگاههای ایدئولوژیک،از طریق یک ایدئولوژی غالب محقق می شود،اما همواره تضادهایی شکل می گیرند که این هارمونی را مخدوش می سازند.به این ترتیب،.

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه

http://www.sonas.blogfa.com/9009.aspx

اما بخش عمده ی آثار فوکو،مطالعاتی انتقادی و تاریخی است که وعده های روشنگرانه را زیر سوال می برد. از دیدگاه فوکو،نظریه های جامعیت بخش دیدگاههایی تقلیلگرا و' طردکننده' اند.او مدعی است که ایده ی' انسان' به منزله ی سوژه و نیروی مولد و فعال دانش و تاریخ ساخته ی دست علوم انسانی است و در این میان این زبان و گفتمان اند که نقش اساسی را ایفا می کنند. فوکو سعی می کند از مفهوم سوژه فاصله بگیرد و بر این نکته متمرکز شود که سوژه ها با وجود ماهیت به ظاهر بدیهی شان،چگونه در طول زمان دگرگون میشوند و متغیر و ناپایدارند؟

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه - حكومت مندى

http://www.sonas.blogfa.com/post-24.aspx

برای درک مفهوم حکومت مندی در اندیشه ی فوکو،نیازمند تدقیق در مقولاتی محوری چون قدرت،حاکمیت،دولت و مفهوم سوژه از نگاه فوکو هستیم و در نهایت ،فرآیند پیچیده ی حکومت مندی را تنها می توان از خلل پیوند میان این مفاهیم درک کرد. که حکومت مندی و اداره و هدایت جمعیت به سمت آن پیش می رود. در نهایت،ساحت پر تناقض حکومت مندی و اعمال تاکتیک های آن،در عین حال که می تواند موجب بقا و اهمیت دولت در دنیای امروز باشد،قابلیت تبدیل شدن به فضایی حقیقی برای عمل سیاسی و مبارزه و مقاومت را نیز داراست. در تقلای رهایی/عطا محامد.

sonas.blogfa.com sonas.blogfa.com

سوژه

http://www.sonas.blogfa.com/9008.aspx

کنار خانه های شما. جایی برای خمره ی من نیست. اسناد مالکیت خویش را. در چنگ می فشارید. نوشته شده در چهارشنبه ۱۳۹۰/۰۸/۱۸ساعت 14:25 توسط سونا حنیفی. بوردیو و مفهوم سرمایه ی فرهنگی. در اندیشه ی بوردیو ،مسئله ی قدرت و پیوند آن با سرمایه ،نابرابریها و بهره کشی ها،در نگاه نخست موضع مشخص بوردیو را در جهت ساختار نشان می دهد اما با تحلیل دقیق مفهوم سرمایه. مفهوم سرمایه ی فرهنگی. فرهنگ و هنر متداولترین ابزار برای متشخص ساختن خود و جداکردن خود از عامه ی مردم است . از دیدگاه بوردیو ،میدانهایی چون میدان هنر که نیاز...

citizenkane.blogfa.com citizenkane.blogfa.com

همشهری کین

http://citizenkane.blogfa.com/9008.aspx

درباره ی کار مزدی و سرمایه نوشته مارکس / بداهت زدایی از روابط اقتصادی. مارکس ابتدا با رابطه ی میان کار دستمزدی و سرمایه آغاز می کند. برای او روشن کردن این نکته اهمیت دارد که کارگر در ازای مبلغ معینی دستمزد، چه چیزی را به سرمایه دار واگذار می کند؟ 1 کار مزدی و سرمایه، ترجمه ی م. دهقان، ص29. نوشته شده توسط هادی آقاجانزاده در جمعه بیست و هفتم آبان 1390. مارکس، جامعه شناسی مردم مدار؟ در نظر بگیریم، موضوع قدری روشن تر می شود. مگر نه اینکه مارکس نیز کمابیش چنین هدفی در سر داشت؟ مارکس بی شک چنین هدفی داشت، اما ...

UPGRADE TO PREMIUM TO VIEW 17 MORE

TOTAL LINKS TO THIS WEBSITE

27

OTHER SITES

motaleat1.blogfa.com motaleat1.blogfa.com

مطالعات اجتماعی سال اول دبیرستان

مطالعات اجتماعی سال اول دبیرستان. مطالعات اجتماعی سال اول دبیرستان. بیکاری مهمترین آسیب نظام اقتصادی. مهمترين عواملي كه مي تواند ماهيت بيكاري در ايران را توضيح دهد عبارتند از:. الف - نرخ بالاي رشد عرضه نيروي كار كه حاصل انفجار جمعيت در اوايل دهه 60 بوده است. ب- بالا رفتن نرخ مشاركت زنان. ج- تغيير در تركيب عرضه نيروي كار در جهت جوانتر شدن ساختار نيروي كار و نيز در جهت نيروي كار تحصيلكرده تر . دومين علت بيكاري در كشورمان ازدياد متقاضيان آماده به كار براثر مهاجرت خيل عظيمي از روستاييان به شهرها به دليل عدم ...

motaleat103.blogfa.com motaleat103.blogfa.com

کلاس مطالعات

به نام خداوند بخشندۀ مهربان. حاکم روز بزرگ قیامت. آنچه نزد اوست برای ما بهتر است از جلوه های این دنیا. بعد از مرگ به سوی او بازمیگردیم. به سوی خدایی که. پاک است و عیب و نقصی ندارد، ضعفی ندارد. همۀ ذرات جهان را او آفریده. به همۀ امور عالم آگاه است. سپاس و ستایش مخصوص اوست. که دیگران را به چه دلیل باید ستایش کرد؟ تنهاست و شریکی ندارد. که چه کسی قدرت شراکت با او دارد؟ خیرخواهترین برای انسان است. ما را به سوی خوبیها میخواند. دوست دارد که ما یک قدم در راه ضرر برنداریم. به من دانایی عطا کن و سلامت جسم و ذهن.

motaleat1388.blogfa.com motaleat1388.blogfa.com

مطالعات فرهنگی

طنز و واقعیت های اجتماعی جنسی میان ایرانیان. نوشته شده در پنجشنبه شانزدهم دی 1389ساعت توسط فاطمه فرهادی. امروز می توان قسمی از بحران های قضایی را در جامعه ایران شناسایی کرد که به عاملیت اجتماعی زنان و حقوق هایی بر می گردد که تاکنون از آنها سلب شده است.ماجراهایی که ربشه اصلی آنها بازتولید نابرابرانه حق مدنی و اجتماعی به صورت جنسیتی است.به تعبیر دورکیم می توان شاکله اساسی این بحران ها را در عقب ماندن ساختار حقوقی یک جامعه از وجدان جمعی تبیین کرد. نوشته شده در شنبه سیزدهم آذر 1389ساعت توسط فاطمه فرهادی.

motaleat313.blogfa.com motaleat313.blogfa.com

motaleat313.blogfa.com

یار دوست این آشفتگی. کوشش بیهوده به ز خفتگی. این وبلاگ تلاشی است در زمینه های آموزشی،فرهنگی،علمی و. از طرف سرگروه آموزشی مطالعات اجتماعی، ناحیه یک شهرستان خرم آباد،. امید که به نظر آید. آپلود دایمی عکس وهمه فایل ها. پایگاه کیفیت بخشی به فرایند آموزش درس مطالعات اجتماعی دوره متوسطه اول. گروه مطالعات اجتماعی متوسطه اول اداره کل اموزش و پرورش استان لرستان. وب سایت اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی. جزیره اسرار آمیز دانش. قالب وبلاگ تخت جمشید. گن لاغری آه برا. عرشه فولادی ساختمون دات کام. تاريخ : جمع...

motaleat7.blogfa.com motaleat7.blogfa.com

مطالعات اجتماعی اول دبیرستان 22 بهمن

1575;سلایدر. سلام به وبلاگ دبیرستان ما خوش آمدید جهت عضو شدن در وبلاگ برای مدیر وبلاگ در قسمت نظر خواهی نام کاربر و رمز عبور را بگذارید ممنون . امیدوارم لحظات خوبی را در این وبلاگ داشته باشید. مطالعات اجتماعی اول دبیرستان 22 بهمن. انسان همان چیز می شود که در دل خود باور دارد. با تشکر از معلم عزیزم خانم قربانی. تقویت رو حیه سالم. حرکات جالب دختران بعد از رفتن معلم از کلاس عکس. نمونه سوالات تمامی فصول و درس ها. پاسخ فعالیت فصل پنجم. چگونه درس بخوانیم که بفهمیم و از یاد نبریم. خلاصه و پاسخ فعالیت فصل4.

motaleat90noori.blogfa.com motaleat90noori.blogfa.com

؟

روبناهای سرنوشت ساز :. تلاش گرامشي برای رهایی ماركسيسم از شر جبرگرايي اقتصادي و توجه به نهاد های روبنایی اورا به این باور رسانده بودکه ،. نزاع طبقاتي همواره بايد انديشه. ها را هم درگير خود سازد، زيرا اين انديشه. ها هستند كه انقلاب را پديد مي. آورند يا از آن ممانعت مي. او بر نقش عاملان انساني در تغيير تاريخي ايفا مي. كردند تأكيد داشت و معتقد بود: بحران. هاي اقتصادي به خودي خود نخواهند توانست سرمايه. داري را سرنگون كنند. نکته ی قابل توجهدر باره ی گرامشي این است که ،. انديشيد تا جبرگرايانه. او مي. حالتی که ...

motaleat91.blogfa.com motaleat91.blogfa.com

مطالعات اجتماعي اول دبيرستان

مطالعات اجتماعي اول دبيرستان. به منظور يادگيري بهتر دانش آموزان در درس مطالعات اجتماعي. مجموعه سوالات چهار گزینه ای جامعه شناسی 2. مجموعه سوالات چهار گزینه ای جامعه شناسی 2. چه چیزهایی درون جهان اجتماعی قرار می گیرند؟ هر چیزی که . . الف) انسان در زندگی آن استفاده می کند. ب) با زندگی اجتماعی انسان ارتباط داشته باشد. ج) ساخته دست انسان اجتماعی باشد. د) به پیشبرد اهداف انسان کمک کند. کدام جمله در باره ی زلزله وخشکسالی درست می باشد؟ الف) پدیده های جهان طبیعی هستند و هیچ ارتباطی با جهان اجتماعی ندارند. کمي اس...

motaleat95.blogfa.com motaleat95.blogfa.com

مطالعات اجتماعی شهرستان ملارد

مطالعات اجتماعی شهرستان ملارد. مطالب ارزنده ی مطالعات اجتماعی و مطالب متنوع دیگر. زندگی نامه احمد شاه قاجار. شنبه دوازدهم تیر ۱۳۹۵. محمد امین قلی زاده. برای مشاهده این مطلب به ادامه مطلب مراجعه کنید . چهارشنبه دوم تیر ۱۳۹۵. محمد امین قلی زاده. برای مشاهده مطلب به ادامه مطلب مراجعه کنید. قاره آمریکا چگونه کشف شد؟ چهارشنبه دوم تیر ۱۳۹۵. محمد امین قلی زاده. آمریکای شمالی، جنوبی، مرکزی و کارائیب) از زمان مهاجرت مردمان آسیایی در اوج یک عصر یخبندان به این قاره آغاز میشود. چهارشنبه دوم تیر ۱۳۹۵. نحوه و شرایط ان...

motaleatdin.blogfa.com motaleatdin.blogfa.com

درآمدی بر مطالعات دین

درآمدی بر مطالعات دین. وبلاگ گروهی ما سه نفر! بسم الله الرحمن الرحیم. وبلاگ گروهی محمدوحید صافی، میثم چیتگرها و محمدرضا بذرافشان دانشجویان مقطع کارشناسی دوره کارشناسی ارشد رشته معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات کد 89 دانشگاه امام صادق علیه السلام. درس درآمدی بر مطالعات دین دکتر گیویان. دین شناسی کلیفورد گیرتز (مقاله ای از خانم زیبا فاضل). چگونگی پیدایش نهضت پروتستان. یک سوال و یک پاسخ. جايگاه عقل و نقل در نزد سلفيان. نظام مشروعیت در بهائیت 2. نظام مشروعیت در بهائیت 1. درآمدی بر دین شناسی یونگ. 1 اسماعيليان...

motaleatdm.mihanblog.com motaleatdm.mihanblog.com

وبلاگ مطالعات اجتماعی دبیرستان فرزانگان

وبلاگ مطالعات اجتماعی دبیرستان فرزانگان. نمونه سوالات مطالعات اجتماعی. نویسنده : میلاد خالدی. تاریخ:دوشنبه 7 اسفند 1391-11:15 ب.ظ. نمونه سوالات مختلف از مطالعات اجتماعی انشاالله براتون مفید باشه. دانلود نمونه سوالات درس به درس مطالعات اجتماعی اول دبیرستان. نویسنده : میلاد خالدی. تاریخ:دوشنبه 7 اسفند 1391-11:13 ب.ظ. برای دانلود نمونه سوالات بر روی لینک زیر کلیک کنید. نمونه سوالات مطالعات اجتماعی. دانلود نمونه سوالات درس به درس مطالعات اجتماعی اول دبیرستان. بازدید این ماه :. بازدید ماه قبل :.

motaleate-ejtemaei.blogfa.com motaleate-ejtemaei.blogfa.com

آموزش مطالعات اجتماعی

اولین وبلاگ آموزش مطالعات اجتماعی. 10 نکته برای رشد معنوی و روحانی. رشد معنوی فرایند بیداری و هوشیاری درونی است. یعنی صعود و بالا رفتن هوشیاری فراتر از وجود عادی و بیداری درمقابل حقایق جهان. یعنی فراتر از ذهن و نفس خود رفتن و درک اینکه واقعا چه هستید. . نوشته شده در دوشنبه یازدهم خرداد ۱۳۸۸ساعت 11:8 توسط ابوالفضل اسکندری. به نام خداوند بخشنده مهربان. با سلام و احترام خدمت دوستان و همکاران عزیز. تاریخ ایران دوره اسلامی. تاریخ ایران قبل از اسلام. جغرافیای ایران و جهان.